Etruria Travels: Een vakantiehuis, boerenwoning, hotelkamer of appartement huren.

Etruria Travels: Een vakantiehuis, boerenwoning, hotelkamer of appartement huren in Toscane, Umbrië of Sicilië

Heeft u vragen?
Bel met Etruria Travels 043.361.9351

Etruria Travels: In Toscane, Umbrie en Sicilie verhuren wij op agriturismo: villa boerenwoning appartement, en hotelkamers

Agriturismo Il Rigo, 7 nachten voor 6


 Agriturimo IL Rigo Al vele jaren werken wij samen met het landgoed Agriturismo Il Rigo. Deze samenwerking leidt er toe dat wij u voor komend jaar een speciaal aanbod kunnen doen. Als u één week op het landgoed verblijft betaalt u slechts zes nachten Deze speciale aanbieding geldt zowel voor een verblijf op basis van logies en ontbijt als op basis van halfpension.

Één week op het landgoed Agriturismo Il Rigo is een ware ontdekkingsreis. U kunt trektochten maken door de Val d’Orcia, het wereldberoemde natuurgebied dat vanwege zijn unieke eeuwenlange samenspel tussen mens en natuur op de Werelderfgoedlijst van de Unesco geplaatst is. U kunt de oude middeleeuwse dorpjes ontdekken die verspreid door het land liggen, Pienza en San Quirico zelfs op loopafstand. U kunt een bezoek brengen aan de twee beroemde wijndorpen Montepulciano en Montalcino en daar de, misschien wel beste wijnen van Italië proeven. Kortom teveel om op te noemen voor één week.

Agr. Il RigoU verblijft op Agriturismo Il Rigo is in Casabianca, de oude boerenwoning centraal op het landgoed. Indien in Casabianca geen plaats meer is of op uw verzoek, kunt u ook in Podere Bacoca verblijven. Podere Bacoca ligt op 800 meter afstand van Casabianca, bovenop een heuveltop met uitzicht naar alle zijden. Bij een verblijf in Podere Bacoca krijgt u een korting van € 72,- per kamer per week.

 

Boek 7 nachten Agriturismo Il Rigo voor 2 personen voor de prijs van 6 nachten in Casabianca

  

Boek 7 nachten Agriturismo Il Rigo voor 2 personen voor de prijs van 6 nachten in Podere Bacoca

Achtergrond informatie


 

Italië

   

Toscane

   

Rondreizen

   

Sicilië

   

Umbrië

   

Vakantie

 
Copyright Etruria Travels | Disclaimer | Voorwaarden | Contact | Cookies